Photobooth Dan Candybooth - HiTea Bersama Forteen

Perasmian Forteenagers Fun Club dan Album Terbaru di Shah Alam.

Kenangan Indah Artis Malaysia

Terima Kasih kepada semua yang banya support kami.

COSTUMIZED FRAME SOCIAL MEDIA

Satu-satunya frame yang boleh POS SELURUH MALAYSIA!!

DECOR STANDING PROP + PROP BUBBLE TALK

Decor Majlis anda agar lebih meriah dan seronok dengan prop bubble talk selfie!

PROMOSI PAKEJ RAYA 2016 DISKAUN 10% - Frame Photobooth & Prop bubble Talk - Raya 2016

Assalamualaikum sahabat semua..

Promosi!! Promosi!! Promosi!!
======================================
PROMOSI PAKEJ RAYA 2016 DISKAUN 10%
======================================
Raya bakal menjelang tak lama lagi.. Berita baik bagi anda yang ingin
bergambar sakan raya nanti dengan adik-beradik, sedara mara & kawan-kawan!!

Mesti Seronok bergambar! 

Promosi untuk Frame Photobooth & Prop bubble Talk Sahaja!!

Ape lagi WhatsApp kami sekarang
012-2545567

Boleh usha2 website & instagram kami dulu cuci mata
www.hantaranmurah.com
IG : acitguestbook
Likepage : Hantaran Murah Saya

Kami juga ada barang-barang lain yang kami jual:
-----------|Guestbook 30 jenis
-----------|Frame Selfie Instagram/FB pelbagai saiz
-----------|Prop Bubble Talk Customized 
-----------|Photobooth Service
-----------|Candybooth
-----------|All printed stuff - macam-macam ada!!~ 

Semua Barang Poslaju Seluruh Malaysia






Pembekal Guestbook Terbesar Malaysia - MALAYSIA - Customized Guestbook Hard Cover Wire-O Binding - FREE DESIGN!!!

Assalamualaikum
================================
Customized Guestbook - Hard Cover
--------------------------------------------------------
Anda sedang mencari guestbook untuk majlis istimewa anda?
Jangan segan silu hubungi kami untuk ketahui pelbagai jenis rekaan terkini. 
=====>tema ikut suka hati anda
=====>setiap muka surat tertera nama anda
=====>FREE design & boleh letak gambar anda
=====>boleh order by whatsApp  yang sangat MUDAH gile
=====>Harga ikut BUDGET anda kan senang!! ^^
Semua terserah anda!! Awesome kan??

Ape lagi WhatsApp kami sekarang
012-2545567

Boleh usha2 website & instagram kami dulu cuci mata
www.hantaranmurah.com
IG : acitguestbook
Likepage : Hantaran Murah Saya

Kami juga ada barang-barang lain yang kami jual:
-----------|Guestbook 30 jenis
-----------|Frame Selfie Instagram/FB pelbagai saiz
-----------|Prop Bubble Talk Customized 
-----------|Photobooth Service
-----------|Candybooth
-----------|All printed stuff - macam-macam ada!!~ 

Semua Barang Poslaju Seluruh Malaysia



FRAME Instagram & Facebook PHOTOBOOTH RAYA 2016 - POPULAR & BERKUALITI - POSLAJU SELURUH MALAYSIA

Assalamualaikum sahabat semua
======================================
FRAME IG & FB PHOTOBOOTH RAYA 2016
======================================
Raya nanti mesti korang akan bergambar sakan bukan?
Mari beli Frame IG & FB terkini versi raya.
Mesti seronok raya nanti bergambar dengan saudara mara & rakan2.
Ape lagi WhatsApp kami sekarang
012-2545567
Boleh usha2 website & instagram kami dulu cuci mata
>>>>> https://www.hantaranmurah.com/ <<<<<<<<
IG : acitguestbook
Likepage : Hantaran Murah Saya
Kami juga ada barang-barang lain yang kami jual:
-----------|Guestbook 30 jenis
-----------|Frame Selfie Instagram/FB pelbagai saiz
-----------|Prop Bubble Talk Customized
-----------|Photobooth Service
-----------|Candybooth
-----------|All printed stuff - macam-macam ada!!~
Semua Barang Poslaju Seluruh Malaysia






Frame Instagram & Facebook Prop Photobooth Raya 2016

Assalamualaikum kawan2 semua!
Kini anda boleh tempah Frame Photobooth selfie pada raya nanti!
Anda boleh pilih Frame Instagram @ Facebook 
Seronok berselfie dan bergambar dengan keluarga serta saudara-mara

WhatsApp 012-2545567




Prop Photobooth Hari Raya Aidilfitri 2016

Prop Photobooth Raya 2016 kini dibuka untuk tempahan!
Jom tempah untuk memeriahkan lagi raya anda!
WhatsApp sekarang 012-2545567
Poslaju seluruh Malaysia!

Harga berpatutan!

Raya ni nak bersakan berselfie!! Awesome!!

Website : www.hantaranmurah.com
Instagram : @acitguestbook

#propphotoboothraya #propbubblestick #propbubbletalk #propraya2016 #prop2016






Guestbook Hafiz Suip & Nureffy - Tahniah

Assalamualaikum,

HM mengucapkan ribuan terima kasih kepada team Hafiz Suip & Nureffy yang sudi tempah guestbook kami. Semoga mereka kekal hingga ke jannah Amin.

Guestbook - Arora Diamond



Customized Guestbook - Hard Cover - Murah

Assalamualaikum Semua Rakyat Malaysia..
=====================================
Customized Guestbook - Hard Cover 2016
=====================================
Anda sedang mencari guestbook yang awesome & cantik?
Jom boleh tempah guestbook dari kami dengan harga yang berpatutan. Boleh juga mengikut budget anda smile emoticon
Best bukan?
WhatsApp sekarang 012-2545567 untuk maklumat lanjut.




Emoji Smiley WhatsApp Prop Bubble Talk Stick Photobooth

Berita Baik!
============

Anda kini boleh terus menempah Emoji Smiley ikon yang comel-comel sebagai prop phoobooth untuk majlis anda nanti.

Sesuai untuk pelbagai majlis. Ada 15 ikon Emoji WhatsApp.

Sila WhatsApp 012-2545567 untuk maklumat harga.

Poslaju ke seluruh MALAYSIA.

Emoji Theme - Prop Bubble STick - Photobooth 

WhatsApp 012-2545567
Instagram : @acitguestbook
Facebook : acit.guestbook
Website : www.hantaranmurah.com