Photobooth Dan Candybooth - HiTea Bersama Forteen

Perasmian Forteenagers Fun Club dan Album Terbaru di Shah Alam.

Kenangan Indah Artis Malaysia

Terima Kasih kepada semua yang banya support kami.

COSTUMIZED FRAME SOCIAL MEDIA

Satu-satunya frame yang boleh POS SELURUH MALAYSIA!!

DECOR STANDING PROP + PROP BUBBLE TALK

Decor Majlis anda agar lebih meriah dan seronok dengan prop bubble talk selfie!

Easy Do it yourself (DIY) Prop & Pose Package More cheapest!

Assalamualaikum Malaysia

Anda ingin membuat sendiri prop di majlis anda? lebih jimat & menguntungkan!
Hanya RM1.50 sahaja. Harga sebenar RM2.50 /pcs. Anda jimat RM1.00!!


30 Prop yang bakal anda dapat!

Penghantaran Pos Laju ke seluruh Malaysia.
Anda akan dapat bahan-bahan seperti berikut.
  • 5 keping A3 Artcard 310gram (ada 30 gambar)
  • 30 batang kayu berkualiti (bukan lidi satay)
  • Glue UHU 
  • Kertas panduan 
Harga Termasuk Poslaju (1-2 hari penghantaran)
RM45.00 (Semenanjung Malaysia)
RM50.00 (Sabah / Serawak)







Tempah Frame Instagram & Facebook Murah Malaysia


Asalamualaikum
Anda boleh menempah Frame anda sekarang.
012-2545567

PERHATIAN : Pendrive hilang - Kuala Lumpur / Gombak / Damansara

Assalamualaikum

Kepada sesiapa yang menjumpai PENDRIVE WARNA PUTIH TALI MERAH  HantaranMurah Enterprise minta jasa baik memulangkan kepada kami. Ini kerana ada file artwork penting yang kami perlukan.
Sila hubungi 012-2545567

Ciri-ciri pendirive 
- Masa hilang 7/12/2015 (Ahad)
- Warna putih
-16gb
-Ada tali merah (official hafiz)


PHOTOBOOTH - TEMA GARDEN - PROMOSI AKHIR TAHUN 2015!!


Assalamualaikum
Anda sedang mencari photobooth yang elegan & cantik!
Jom booking sekarang Photobooth tema garden yang sungguh cantik!


Tema Garden
FREE guestbook
Prop Bubble Stick with 200 choices!!

Additional
Frame Instagram  A1/A2
Frame Facebook A1/A2
Welcomeboard 2.5ft


WhatsApp 0122545567 NOW for Appointment!
WhatsApp 0122545567 NOW for Appointment!
WhatsApp 0122545567 NOW for Appointment!

Email : petakniaga@gmail.com

Lawat IG : @acitguestbook

#photoboothmalaysia
#photobooth2015


Guestbook Malaysia - Personalized Guestbook Event - Theme Red Chili

Tempah Guestbook Mengikut Citarasa Anda.
=================================
WhatsApp 0122545567 
Lokasi : Seluruh Malaysia
Collect : Damansara Perdana


Guestbook Malaysia Popular
Material : Fabrik
HardCover
100gsm - 50sheets
Diamond
Printed Nama

Ciri-ciri Terbaik yang anda mesti beli GUESTBOOK HM

  • Setiap muka hadapan & setiap helaian tertera nama anda & boleh letak gambar anda sendiri.
  • Diperbuat daripada Fabrik satin berwarna yang anda boleh pilih.
  • Rekaan muka surat boleh pilih
  • Tempoh siap bergantung pada tarikh majlis.
Ada pelbagai lagi rekaan Guestbook yang mungkin anda minat.
Sila layari www.hantaranmurah.com


WhasApp 0122545567 
Lokasi : Seluruh Malaysia
Collect : Damansara Perdana


Photobooth Ala Garden English aka Photobooth Taman Inggeris Malaysia

Salam Malaysia

Kepada Bakal-bakal pengantin yang sedang mencari PHOTOBOOTH ala English Garden dengan Harga yang berpatutan boleh hubungi KAMI segera.

Boleh Booking DATE 
012 2545567 

Pakej lengkap juga disediakan
Harga dari RM500 ke atas.
Murah BUKAN? 



Giant Prop Bubble Talk A3 Size Untuk Photobooth



Anda sedang mencari Prop Bubble Talk yang bersaiz BESAR?

Jom hubungi KAMI segera dengan HARGA RUNTUH dan jika and beli dalam kuantiti yang BESAR anda akan nikmati dengan HARGA yang ISTIMEWAA!!

Cepat hubungi kami 012-2545567

Pakej Lengkap Photobooth

Bismillah

Pakej Lengkap Photobooth untuk bakal-bakal Pengantin.

Mudah dan cepat!
Bagi tahu budget anda dan kami akan kirakan

WhatsaApp Sekarang 0122545567

Prop Bubble Talk Murah RM50 SAHAJA??

Asalamualaikum
Mencari prop Bubble Talk Murah?

Ini Dia...
WhatsApp 0122545567


Prop Event Stick / Prop Bubble Talk - Batman Theme


Assalamualaikum

Anda sedang mencari Prop Bubble Stick ?
Jom Bookin sekarang 
0122545567






Guestbook Personalized Butterfly VIP

 BOOKING 0122545567
Customized 
Can request design

1st pages can put your Picture
 BOOKING 0122545567

Pakej Budget untuk Bakal Pengantin


www.charityid.com - Kaedah DERMA boleh jadi JUTAWAN paling MUDAH di MALAYSIA

Salam Malaysia

  • Anda mengalami masalah KEWANGAN?
  • Anda inginkan pendapatan cepat dan singkat?
  • Anda inginkan PERTOLONGAN?


Kini anda boleh mendapatkan BANTUAN daripada orang ramai dengan mereka akan menDERMA kepada anda sebanyak RM60 setiap orang.

Apa yang perlu anda lakukan ialah

KLIK SINI UNTUK DAFTAR DAN MELIHAT VIDEO


Isi maklumat anda dan ikut langkah-langkah mudah yang disediakan.

MUDAH sangat MUDAH!!





Perkhidmatan Rekabentuk LOGO Syarikat & produk MURAH

Kami menyediakan perkhidmatan merekabentuk LOGO syarikat atau produk mengikut citarasa anda.

Cara-cara untuk menempah:
1. Deposit 50% sebelum memulakan rekaan 
2. Beri beberapa rekaan untuk pilihan
3. Menukar jika ada perubahan bentuk atau warna.
4. Pembayaran penuh untuk final Artwork Ai or Pdf file

Harga serendah RM100-1000 bergantung kepada cabaran rekaan.

Berpengalaman mereka bentuk sejak tahun 2001.

Sila hubungi 012-2545567
Sila hubungi 012-2545567



Please Follow HM Instagram for MORE information About Guestbook - @acitguestbook

SALAM MALAYSIA

Terima Kasih kepada anda yang sudah follow instagram kami. Jom Follow kami dengan pelbagai barangan Buatan Tangan pilihan terbaik. 

=============================
Follow HM Instagram @acitguestbook     
Follow HM Instagram @acitguestbook     
Follow HM Instagram @acitguestbook 
=============================

WhatsApp untuk Booking 0122545567    
WhatsApp untuk Booking 0122545567    
WhatsApp untuk Booking 0122545567    
WhatsApp untuk Booking 0122545567    


NetKL Hosting Pilihan TERBAIK Menukar Blogspot ke Domain www.com

Anda ingin menukar BLOGSPOT ke WWW.(nama website anda).COM??

KLIK BANNER DIBAWAH UNTUK DAFTAR!!


Mudah sahaja.
Langkah 1. Anda klik Banner di atas.
Langkah 2. Anda isi maklumat yang diperlukan
Langkah 3 Buat bayaran dan tunggu 24jam untuk aktif.
Langkah 4 Taadaa dah siap website anda.

Sekarang anda hanya perlu menaip Domain nama sahaja untuk melawat website anda!!

Contoh blognname
Kambing.blogspot.com

Tukar kepada
www.kambing.com

Mudah Kan!!
Jika perluka bantuan boleh CALL saya 0122545567 - Acit


Tempah Aneka Guestbook Murah Malaysia Pos Laju Seluruh Malaysia 2015-2016

Salam Malaysia

========================================================
ANEKA GUESTBOOK MURAH SIAP SEDIA MENERIMA TEMPAHAN
========================================================

Anda sedang mencari Guestbook HandMade yang CANTIK dan MURAH?
Jom WhatsApp Nombor ini

012-2545567
012-2545567
012-2545567



Bingkai Frame Instagram Murah Kukuh & Berkualiti by @acitguestbook

Pilihan anda! Sila hubungi 0122545567 

Tempahan akan dibungkus rapi dan dihantar dengan selamat.

Lihat Botol 1 liter  di atas untuk mengagak saiz frame.
 FREE Giant Like FB dengan setiap Pembelian size A1.


Frame instagram Murah
Frame Facebook
Frame Youtube
Frame Twitter
Frame dan sebagainya.

Si Cantik Izreen Azminda & Fasha Sandha di Majlis Aqiqah & Sambutan Hari Lahir Adrian Umar.

Asalamualaikum,

Dengan rase rendah diri kami pihak HM sangat bertuah kerana dapat turut serta memeriahkan Majlis Aqiqah & Sambutan Hari Lahir Adrian Umar yang diadakan di Casa Ombak Kuala Lumpur pada .

Kami diberi tanggungjawab untuk membuat Photobooth bertemakan Hari Lahir khas untuk si comel Adrian . 

Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar.

Kami mengucapkan ribuan terima kasih pada kri IzreenAzminda FC yang sangat2 happening!!

Dan tak lupa kepada Izreen Azminda yang sangat2 humble dan sentiasa senyum. Kami sgt2 terharu.. hehe..

Ape pun ini pengalaman yang kami tak akan lupakan.
 Ramai rakan artis yang hadir. cuma kami je tak dapat berkesempatan untuk bergambar sama.

Terima kasih dari HM.
Fasha Sandha & Izreen Azminda

Photobooth 

Rakan Izreen Azminda Fc yang Awesome!!


Prop Bubble Talk Raya 2015 - 2016

Anda sedang mencari prop bubble talk untuk photobooth?

Sini tempat yang tepat. Anda senaraikan text yang anda inginkan dan hantar whatsapp kepada 0122545567 untuk tempahan.

Harga berpatutan.



Guestbook Mewah & Murah 2015-2016 by @acitguestbook


Assalamualaikum kepada bakal-bakal pengantin.
Anda sedang mencari guestbook atau buku tetamu dengan harga yang berpatutan?
Sini lah tempatnnya..
Ada pelbagai jenis cover yang boleh dipilih.

Anda boleh menghubungi Acit di talian 012-2545567

Ciri-ciri istimewa ialah

  • Setiap helaian tertera nama anda
  • Boleh letak gambar
  • Helaian boleh pilih (rekaan)
  • Mengikut warna tema anda.
Jom jangan tunggu hingga esok!!

Frame Instagrame / Bingkai Instagram 2015 Malaysia

Jom tempah bingkai instagram (frame instagram)
Please booking earlier for easy arrangement.
0122545567
Size A0 & A1

Prop Bubble talk Raya 2015 Sedia terima tempahan hari raya!


Selamat Menyambut Ramadhan. 
Semoga bulan yang mulia ini memberi seribu keinsafan kepada kita.

Promosi hari raya sudah tiba! Kepada mereka yang inginkan kemeriahan hari raya boleh tempah prop dengan kami. Pastikan anda tempah awal.

Ramai yang tidak tahu tentang fungsi prop!
Prop digunakan untuk mengambil gambar bagi menambah mood pada gambar!

Sila hubungi 0122545567 untuk maklumat lanjut.


IKLAN : Pobling - Face cleanser MURAH in Malaysia


Pobling Pore Sonic Cleanser murah
produk 5 bintang dari korea

Menggunakan Bateri AAA 1pcs (TIDAK TERMASUK)
READY WARNA: GOLD, MERAH, BIRU (WARNA TAK BOLEH PILIH, KITA AKAN BAGI RANDOM JE)


~Menyelesaikan Masalah Dalaman Kulit dengan lebih baik
~Meningkatkan kebersihan kulit berbanding cara manual
~ Menanggalkan solekan dengan lebih pantas dan efektif
~Meningkatkan Kelembapan Kulit
~Berus Ultra-Fine Fiber lembut mencuci dan menghilangkan kotoran di permukaan kulit

Berkesan:
~Menghapuskan sisa-sisa, minyak, white dan blackheads bawah kulit
~ Meningkatkan keanjalan kulit dan Menghilangkan garis halus
~Ultra Sonic yang bergegar 20,000 seminit dalam berus, seperti massage yang lembut untuk muka kita, membantu untuk melicinkan kulit, menghapuskan garis halus dan kedutan, menyebabkan kulit jadi lebih muda.
~ Membaiki kualiti kulit
~Melalui pembersihan dalaman dan urutan yang lembut, ia menggalakan pembentukan sel muka, mengurangkan kesan minyak, jeragat, white & blackhead.
~Merangsangkan penyerapan yang lebih baik terhadap product penjagaan kulit
~Setelah membersihkan liang roma, serum dapat memasuki ke lapisan dalaman kulit dan menutrisikan kulit dari dalam ke luar.
~Make remover yang hebat
Membersih make up dengan lebih cepat, lebih senang dan pantas, di samping melindungi kerosakan kulit daripada kandungan bahan kimia make up.

Cara penggunaan:
1. Basahkan kulit dan pobling anda dengan air suam yang mencukupi dan letakkankan sabun pencuci muka pada bulu pembersih. Hidupkan pobling dan urut dengan kepala berus lembut.
2. Bilas kulit dengan air suam
3. Selepas menggunakan pobling, sila bilas buih sabun secukupnya di bawah air, keringkan dan simpan di tempat pemegang.
4. Apabila hendak digunakan lagi, lagi sekali basahkan berus lembut di bawah air yg mengalir.
5. Kami mengesyorkan untuk menggunakan dua kali atau tiga kali seminggu.


Sampul Raya Custome 2015

Sekarang dibuka untuk tempahan
Tarikh tutup sebelum bulan puasa 2015.
Jom tempah sampul raya anda!!
Theme Clash of Clan. (coc)
0122545567





PROMOSI JUMAAT RM100 shj - Guestbook White Elegant! 2015

Salam Jumaat. 
Nak buat satu promosi GUESTBOOK untuk hari ni SAHAJA
RM100 FREE POSTAGE
5 slot sahaja.
50 pages
Tema putih sahaja.
Free 2 pen.

Confirm by today & tomorrow, 
Sila Lihat Gambar
WhatsApp 0122545567 - Acit

Cutting time ; Prop stick 2015

Salam bakal2 pengantin dan majlis-majlis yang akan tiba. jom tempah prop stick anda atau bubble talk anda sekarang!!..

WA 012 2545567

p/s : fuyoo dah pukul 2 pagi.. nak siapkan cut innsyaAllah..

Guestbook Malaysia - Tempah guestbook anda sekarang.

Like Group Ini

https://www.facebook.com/groups/1613928388848974/

Ready to pos laju!! - frame instagram

Selamat pagii.. pagi ni byk nk buat settlekn prop design.. gogo acit!.. Syukur pada pencipta yg Maha Esa..

Cutting mock up utk tunjuk client. harap dia suka..

Fuhh dah pukul 12 lebih ni.. nk siapkan sample utk customer.. rekaan dia yg buat sendiri. sy cume cutting nk wat sample. 
dah lame x buat. raya tahun lepas x menang tangan buat. tahun ni nk wat design ape ye.. huhu good night..

go go acit.

Prop stick Malaysia utk tempahan

Hari ni nak siapkan prop.. lame tak update blog. ari ni nak rajinkan diri update sebelum tido..
kepada sesiapa yg nak tempah boleh whatsapp saya ye. 0122545567

Cara menyimpan Wang simpanan untuk perkahwinan lebih berkesan..

Salam sahabat semua

Nak share satu peluang untuk mereka  yang nak kumpul wang hantaran untuk majlis kahwin tahun depan!



Jom ambil peluang ini untuk menambah pendapatan pasif. Yang penting anda perlu tunggu.

Anda duduk diam je.

Kalau anda ada RM5000 dalam bank sekarang. anda keluarkan RM2000, dan buat pelaburan ini. Anda tidak akan menyesal. Percaya la. 

Ikhlas nak bantu ni.
InsyaAllah sama-sama tolong menolong.

Senarai Produk Keluaran HantaranMurah Enterprise (HM) Terkini

Produk HM
  1. Guestbook Personalized (more than 30types)
  2. Prop Stick / Bubble Talk Photobooth
  3. Bingkai Prop / Prop Frame Instagram / Facebook
  4. Tee Shirt Minimum 20pcs
  5. Printed Material
  6. Kad Jemputan VIP
  7. Door Gift VIP


Perkhidmatan / Service HM
  1. Photobooth
  2. Photographer for instax camera
Montage Video
====================
BOOKING 0122545567
====================

Photobooth Malaysia - Camera instax mania!

Salam Malaysia!.

Taadaa memperkenalkan pakej terbaru yang lebih menyeronokkan.
Sesuai untuk pelbagai majlis. Anda boleh memberi hadiah kenangan sekeping gambar instax mereka di majlis anda. Mereka pasti gembira. Anda juga boleh menampal gambar intax itu ke dalam guestbook yang kami sediakan. Awesome bukan!!

Untuk pakej ini kami beri anda 250pcs intax untuk anda dan famili bergambar sakan. Anda boleh menambah jumlah intax jika takut tak cukup. hehe.

Pakej ini juga sesuai untuk majlis perasmian atau majlis tahunan syarikat / Annual Dinner Photobooth dan sebagainya.

Antara Majlis yang sesuai untuk photobooth:
Majlis perkahwinan
Pertunangan
Annual Dinner
Reunion 
Family Day
Birthday Party

Untuk keterangan Lanjut
0122545567