Photobooth Dan Candybooth - HiTea Bersama Forteen

Perasmian Forteenagers Fun Club dan Album Terbaru di Shah Alam.

Kenangan Indah Artis Malaysia

Terima Kasih kepada semua yang banya support kami.

COSTUMIZED FRAME SOCIAL MEDIA

Satu-satunya frame yang boleh POS SELURUH MALAYSIA!!

DECOR STANDING PROP + PROP BUBBLE TALK

Decor Majlis anda agar lebih meriah dan seronok dengan prop bubble talk selfie!

HANTARANMURAH.COM booth 25, Blogger Most Wanted 2013 | MIECC Mines

Allhamdulillah selesai sudah Pameran  Blogger Most Wanted 2013 | MIECC Mines. 

Kami sungguh teruja dengan pameran ini kerana dapat menuju setapak lagi bagi mempromosikan produk-produk kami kepada orang ramai..

Kami juga bangga dapat berjumpa dengan para bloggers seluruh malaysia dan berkongsi ilmu bagi meningkatkan pasaran.

Apa pun tahun depan kalau ada lagi kami akan sertai lagi.. lebih gempak dan lebih bersemangat!!..

Terima kasih pada pihak Blogrrr yang anjurkan pameran ini..


PENGHARGAAN

Ingin mengucapkan kepada partner2 yang tak tido malam sertai setup booth sampai pukul 5 pagi.. 

Halim

Firdaus

Ayed

THANK YOU!!! 

Terima kasih juga kepada blogger2 yang jumpa kami di booth ari tu.. dapat kawan baru & pengalaman baru..

Sungguh seronokk!!


Ni ada beberapa pic yg boleh dikongsikan.. yeahhh

Kami ada buat video tp belum siap.. nnti sy share.. hehe

Regards
ACIT
0122545567






Video Resepsi Majlis Perkahwinan Adrian & Kauthar - By HantaranMurah.Com

Majlis Perkahwinan Adrian & Kauthar
Alhamdulillah .. Selesai sudah Majlis Bahagia pasangan Adrian & Kauthar.

Video disunting oleh Mr Firdaus

Jom tengok video yang best ni!!




Jumpa kami di BOOTH NO 25 - Blogger Most Wanted Event 14 Disember 2014 Anjuran http://www.blogrrr.my/



Assalamualaikum Malaysia!

Jom ramai-ramai serang MIECC, Seri Kembangan, Selangor. 
 
BOOTH NO : 25
14 DECEMBER 2013 (SATURDAY)
9 am to 10 pm

Kami ada di sana untuk booking guestbook @ Photobooth untuk event majlis bahagia anda dengan pelbagai  tawaran hebat!!

Harga Promosi yang sangat2 berbaloi!!


Anda pasti TERUJA!

Sila hubungi 0122545567 - Acit untuk Maklumat Lanjut!