Photobooth System for Wedding & Event

 Gambar di atas menunjukkan plan dalam sistem photobooth kami.

KENAPA ANDA PILIH KAMI?

PHOTOBOOTH
Kami menawarkan perkhidmatan photobooth mengikut tema dan selera pelanggan. Terdapat pelbagai jenis tema yang kami tawarkan. Terdapat Props & Table decor yang siap mengikut tema Majlis anda!

CAMERA
Camera Unlimited picture membolehkan semua tetamu anda tidak terlepas untuk bergambar. Kenangan semua tetamu anda akan kami save di dalam 'Pendrive'. Jika anda mahu kami edit dahulu pun boleh untuk kepuasan maksima. 

Kami juga menyediakan Camera Instax 7s sebagai tambahan jika anda mahukan kelainan.

BIG SCREEN LCD
Bagi mereka yang inginkan majlis lebih meriah, Big Screen LCD ini boleh memaparkan gambar secara terus selepas sesi bergambar. Ini membolehkan tetamu anda melihat terus gambar mereka di dalam screen. Wow.. pasti mereka gembira!..

PHOTO PRINTER
Mesin Photo Printer kami membolehkan gambar secara terus dicetak dan boleh diberi kepada tetamu mahupun ditampal di dalam guestbook sebagai kenangan abadi. Saiz yang lebih besar pasti memberi kepuasan di Majlis Raja Sehari anda nanti!.

GUESTBOOK 
Yang paling penting Guestbook TERBAIK kami yang pasti menarik ramai tetamu anda untuk memberikan sepatah dua ucapan kepada anda. Anda boleh memilih pelbagai rekaan dan tema mengikut majlis anda.Anda puas hati!


Pertanyaan :
0122545567
Acit

No comments:

Post a comment

Sila beri pandangan anda dan cadangan mengenai blog ini. Terima kasih :)
Terima Kasih melawat blog HM.

Popular Posts

Blog Archive