Halis & Dyla - Royal Wedding Guest Book [ Tema Orange + Cream ]


Halis & Dyla
23-24 Februari 2013
Lokasi : Keramat
COD : Dataran Merdeka

Kata-kata semangat :
'cantik giler'... terima kasihh...

Siap sudah last minute call untuk membuat guest book ni.. acit sebenarnya buat part time job untuk buat guest book ni.. jadi lepas keje kene rush g cari kain n barang2 macm reben semua untuk siapkan buku ni. 

Janji pukul 12 di dataran merdeka, so acit lepas keje pukul 6 petang terus g beli barang sume. sampai rumah dalam pukul 8 malam, bagi makan arnab famili hehe, pastu baru start buat.. sampai la kul 12 siap pastu ambik adik kat curve n terus g dataran merdeka.. fuhh.. hehe

Selamat Pengantin Baru Buat Halis & Dyla :)
Terima Kasih :)

Reactions:

0 dah nak sampai hari bahagia:

Post a Comment

Sila beri pandangan anda dan cadangan mengenai blog ini. Terima kasih :)
Terima Kasih melawat blog HM.