Photobooth Dan Candybooth - HiTea Bersama Forteen

Perasmian Forteenagers Fun Club dan Album Terbaru di Shah Alam.

Kenangan Indah Artis Malaysia

Terima Kasih kepada semua yang banya support kami.

COSTUMIZED FRAME SOCIAL MEDIA

Satu-satunya frame yang boleh POS SELURUH MALAYSIA!!

DECOR STANDING PROP + PROP BUBBLE TALK

Decor Majlis anda agar lebih meriah dan seronok dengan prop bubble talk selfie!

Tips untuk memiliki Wedding Guest Book yang baik

Assalamualaikum Bakal-bakal pengantin :)

Hari ni acit nak bercerita sikit tentang pengalaman dan tips untuk mendapatkan wedding guest book yang baik n terbaik.
Walaupun ia tidak penting tetapi di majlis kita nanti pasti kita mahukan yang terbaik. 

BERATUR PANJANG (LETIH)
Pengalaman acit bila datang ke majlis perkahwinan kawan @ saudara-mara   yang ada memiliki guest book ini kadang-kadang kita terpaksa beratur panjang untuk menulis dalam buku ini. Ada yang mengambil masa yang lama untuk menulis ucapan dan hiasan lukisan sebagai tanda kenangan. Ini membuatkan kita tidak mahu menunggu lama dan pergi lalu dari situ. :) Orang kadang-kadang kurang suka menunggu :))

Tips : Sebaiknya, setiap muka surat ada anda letakkan Nama, No Tel & Ucapan untuk para tetamu terus menulis tanpa memikirnya bagi memudahkan tetamu :)
 TAK CANTIK (SORRY)
Lagi satu yang boleh dikatakan penting apabila persembahan decor atau meja (display) tidak bermaya dan agak kurang menarik minat tetamu untuk menulis. Sila bakal-bakal pengantin kalau nak buat meja guestbook ni buat la dengan hasil yang kemas n CANTIK ye. :)


Jadi walaupun ia nampak remeh ia memberi mood yang berlainan jika anda menyediakan sesuatu yang istimewa buat tetamu anda. Anda cubala pasti anda akan tahu kepuasannya.

Selamat berguestbuuk !!~

P/s : Tempah la satu buku kat saya ye.. hehe 

PROMOSI BULAN MAC 2013 - Wedding Guest Book

Tawaran hebat untuk bulan Mac 2013 ini.


Oleh kerana berharganya buku ini sebagai kenangan terindah , acit reka satu beg khas untuk menyimpan buku ni. Dengan menggunakan tema warna yang sama.


Beg ini hanya berharga RM30 diberi PERCUMA untuk setiap pembelian Pakej VIP RM200.

Tawaran hanya untuk bulan ini sahaja.

Acit 
P/s : Mudah untuk simpan buku ni lepas ni :))

Halis & Dyla - Royal Wedding Guest Book [ Tema Orange + Cream ]


Halis & Dyla
23-24 Februari 2013
Lokasi : Keramat
COD : Dataran Merdeka

Kata-kata semangat :
'cantik giler'... terima kasihh...

Siap sudah last minute call untuk membuat guest book ni.. acit sebenarnya buat part time job untuk buat guest book ni.. jadi lepas keje kene rush g cari kain n barang2 macm reben semua untuk siapkan buku ni. 

Janji pukul 12 di dataran merdeka, so acit lepas keje pukul 6 petang terus g beli barang sume. sampai rumah dalam pukul 8 malam, bagi makan arnab famili hehe, pastu baru start buat.. sampai la kul 12 siap pastu ambik adik kat curve n terus g dataran merdeka.. fuhh.. hehe

Selamat Pengantin Baru Buat Halis & Dyla :)
Terima Kasih :)

Zety Izawatti Shamuli & Mohd Khamsani Ahmad - Royal Wedding Guest Book - Tema Brown + Gold


KOD : WGB 019 
Zety Izawatti Shamuli & Mohd Khamsani Ahmad
9-10 Mac 2013



Suresh & Gayathri - Royal Wedding Guest Book - Tema White + Silver


KOD : WGB 026 
Suresh & Gayathri
20 February 2013
23 February 2013

Salam,

Kepada bakal-bakal Raja Sehari, ini acit ada buat rekaan terbaru dengan menggunakan kain dari jenis satin bercorak yang lebih tebal dan berkualiti. Ini percubaan pertama acit untuk menambah baik mutu kualiti Royal Wedding Guest Book yang acit reka.

Untuk tempahan ini acit COD di Subang Jaya, empunya bakal pengantin sangat berpuas hati dengan hasil kerja yang acit buat. "thanks bro, cun cun.. thanks a lot " itu antara ayat kredit hehe.. acit rasa sangat happy dapat memberi yang terbaik kepada pelanggan. 

Terima kasih kepada pasangan Suresh & Gayathri yang sudi menempah buku dari acit. Thanks a lot.. :)
Selamat Pengantin Baru..