Photobooth Dan Candybooth - HiTea Bersama Forteen

Perasmian Forteenagers Fun Club dan Album Terbaru di Shah Alam.

Kenangan Indah Artis Malaysia

Terima Kasih kepada semua yang banya support kami.

COSTUMIZED FRAME SOCIAL MEDIA

Satu-satunya frame yang boleh POS SELURUH MALAYSIA!!

DECOR STANDING PROP + PROP BUBBLE TALK

Decor Majlis anda agar lebih meriah dan seronok dengan prop bubble talk selfie!

HANTARANMURAH.COM booth 25, Blogger Most Wanted 2013 | MIECC Mines

Allhamdulillah selesai sudah Pameran  Blogger Most Wanted 2013 | MIECC Mines. 

Kami sungguh teruja dengan pameran ini kerana dapat menuju setapak lagi bagi mempromosikan produk-produk kami kepada orang ramai..

Kami juga bangga dapat berjumpa dengan para bloggers seluruh malaysia dan berkongsi ilmu bagi meningkatkan pasaran.

Apa pun tahun depan kalau ada lagi kami akan sertai lagi.. lebih gempak dan lebih bersemangat!!..

Terima kasih pada pihak Blogrrr yang anjurkan pameran ini..


PENGHARGAAN

Ingin mengucapkan kepada partner2 yang tak tido malam sertai setup booth sampai pukul 5 pagi.. 

Halim

Firdaus

Ayed

THANK YOU!!! 

Terima kasih juga kepada blogger2 yang jumpa kami di booth ari tu.. dapat kawan baru & pengalaman baru..

Sungguh seronokk!!


Ni ada beberapa pic yg boleh dikongsikan.. yeahhh

Kami ada buat video tp belum siap.. nnti sy share.. hehe

Regards
ACIT
0122545567






Video Resepsi Majlis Perkahwinan Adrian & Kauthar - By HantaranMurah.Com

Majlis Perkahwinan Adrian & Kauthar
Alhamdulillah .. Selesai sudah Majlis Bahagia pasangan Adrian & Kauthar.

Video disunting oleh Mr Firdaus

Jom tengok video yang best ni!!




Jumpa kami di BOOTH NO 25 - Blogger Most Wanted Event 14 Disember 2014 Anjuran http://www.blogrrr.my/



Assalamualaikum Malaysia!

Jom ramai-ramai serang MIECC, Seri Kembangan, Selangor. 
 
BOOTH NO : 25
14 DECEMBER 2013 (SATURDAY)
9 am to 10 pm

Kami ada di sana untuk booking guestbook @ Photobooth untuk event majlis bahagia anda dengan pelbagai  tawaran hebat!!

Harga Promosi yang sangat2 berbaloi!!


Anda pasti TERUJA!

Sila hubungi 0122545567 - Acit untuk Maklumat Lanjut!

Pengedar / Pembekal Air Mineral 230ml Sea Master Doorgift Majlis Perkahwinan, Pertunangan, Doa Selamat & Aqiqah. Kuala Lumpur / Selangor

Salam
Anda sedang mencari Doorgift Air Mineral 230ml Sea Master?
Anda boleh membuat tempahan




LOKASI - DAMANSARA PERDANA

1 box 35 bottle = RM15  (Without Sticker)

 1-300 bottles + sticker = RM1.50/bottle (Selft Collect)

300-500 bottles + sticker = RM1.20/bottle (Selft Collect)

1000-5000 bottles + sticker = RM0.80 (termasuk penghantaran)

5000-10000 bottles + sticker = RM0.70 (20day process)  (termasuk penghantaran)


10000-19000 bottles + sticker = RM0.60 (25day process)  (termasuk penghantaran)


20 000bottles + sticker = RM0.50 (30day process) (termasuk penghantaran)




Zul & Eva - Royal Wedding Guestbook - Black + Grey

1 x Wedding Guestbook
2 x Frame
2 x Bottle

Fadeli & Ariana - Royal Wedding Guestbook - Gold + Pink


1 x Royal wedding guestbook
2 x Frame
2 x Bottle
1 x Gubahan bunga

Auni & Azwan - Royal Wedding Guestbook - Light Brown + Pink



Koleksi Gambar Eksklusif

Sila pastikan anda meminta izin kami sebelum anda mengambil gambar-gambar dari koleksi kami. Harap Malum.

Koleksi Guestbook / Buku Tetamu

JENIS 0
ROYAL LANDSCAPE BARU 2014


JENIS 1
ROYAL LANDSCAPE (FAMOUS)


JENIS 2
ROYAL PORTRAIT



JENIS 3
OMBAK RINDU




JENIS 4
JAPANESE STYLE


JENIS 5
TRADITIONAL STYLE

JENIS 6
CHIFFON BEAUTY

JENIS 7
GARDEN STYLE

JENIS 8
DIAMOND

JENIS 9
HATI




JENIS 10
COUPLE MR & MRS

JENIS 11
CRAZY LOVER


JENIS 12
SPECIAL EVENT

JENIS 13
DIY CARDSHARGA

JENIS 14
MINI GUESTBOOK V1



JENIS 15
DIY MESSAGE IN A BOTTLE


JENIS 16  

CIRCLE OF LOVE



JENIS 17  

AMAZING RING GOLD

JENIS 18  

ELEGANT BOOK




JENIS 19
3D BOOK PAPER



JENIS 20
A3 GUESTBOOK ANY BOOK


JENIS 21  

DIAMOND SQUARE - LANDSCAPE

3D Letter Wedding Props / Props Huruf 3D untuk di tempah!


3D Letter Wedding Props / Props Huruf 3D

Kegunaan
- Anda boleh memilih perkataan @ huruf yang anda mahu. 

Contohnya nama pasangan pengantin. 
- Untuk props photography 
- Sesuai untuk hiasan meja seperti meja Guestbook
- Hiasan ruang tamu
- Decor tambahan mengikut kreativiti anda!
Material : Box board / art card
Warna : Boleh cat warna pilihan
Harga :
2-5 unit = RM20/pcs
6-10 unit = RM18/pcs
10 ke atas = RM17/pcs


Untuk Tempahan 
Sila hubungi 0122545567

PHOTOBOOTH BUDGET VIP MURAH PROMOSI pada 24 November 2013



Perhatian! Kepada semua bakal pengantin!

Kami menawarkan harga promosi pada tarikh 24 November 2014 (Ahad) dengan harga RM500 sahaja! Untuk area lembah Klang sahaja atau sekitar selangor mahupun area seremban.

Call sekarang 0122545567 untuk ketahui pakej yang kami tawarkan!


    
 1st come 1st serve!

Photo Props - I'm her Mr & I'm his Mrs untuk ditempah seluruh malaysia.

Prop siap sedia untuk diedarkan ke seluruh Malaysia. 
Saiz A5.
Harga berpatutan.
Sila buat tempahan awal.
Hp: 0122545567 @ email : petakniaga@gmail.com

Photobooth Fantasy Theme 2014 - Untuk disewa dengan harga istimewa!

Photobooth - Fantasy Theme.
Harga : boleh runding 0122545567

Pakej Budget
1 x photobooth 8x7ft
1 set props
1 x Table decor 
1 x guestbook = 100pages
20pcs film Instax Camera.
2 person take care 

Pakej VVIP
 1 x photobooth 8x7ft
1 set props
1 x Table decor
1 x guestbook = 150pages
100pcs film Instax Camera.
2 person take care 











www.hantaranmurah.blogspot.com kepada www.hantaranmurah.com

Assalamulaikum, 

Allhamdulillah, syukur sgt dengan limpah rezekinya.. hari ni 30-10-2013 kami telah melangkah setapak lagi. Kami telah menukar blogspot kepada DOT.Com. Happy sgt2. Terima kasih pada Famili, Rakan Partner Hantaran Murah Saya, tak lupa pada semua pelanggan yang sentiasa memberikan coment2 positif. Alhamdulillah . Kami akan tetap pentingkan kualiti kerja supaya Majlis Bahagia anda sempurna InsyaAllah... Tetapkan sokongan kepada kami.  Wasalam :))
Photo: Assalamulaikum, 
Allhamdulillah, syukur sgt dengan limpah rezekinya.. hari ni 30-10-2013 kami telah melangkah setapak lagi. Kami telah menukar blogspot kepada DOT.Com. Happy sgt2. Terima kasih pada Famili, Rakan Partner Hantaran Murah Saya, tak lupa pada semua pelanggan yang sentiasa memberikan coment2 positif. Alhamdulillah . Kami akan tetap pentingkan kualiti kerja supaya Majlis Bahagia anda sempurna InsyaAllah... Tetapkan sokongan kepada kami. :) Wasalam :))

238 - Elegant Guestbook - Dila & Idan - Emerald Green + Gold

Kod : 217
Milik : Azwan & Kadariah 
Lokasi : Perak
Jenis Guestbook : Ombak Rindu
Pages : 150
Tema : Emerald Green + Gold



217 -Ombak Rindu Guestbook - Azwan & Kadariah - Merah + Hitam

Kod : 217
Milik : Azwan & Kadariah 
Lokasi : Perak
Jenis Guestbook : Ombak Rindu
Pages : 150
Tema : Merah Hitam