Photobooth Dan Candybooth - HiTea Bersama Forteen

Perasmian Forteenagers Fun Club dan Album Terbaru di Shah Alam.

Kenangan Indah Artis Malaysia

Terima Kasih kepada semua yang banya support kami.

COSTUMIZED FRAME SOCIAL MEDIA

Satu-satunya frame yang boleh POS SELURUH MALAYSIA!!

DECOR STANDING PROP + PROP BUBBLE TALK

Decor Majlis anda agar lebih meriah dan seronok dengan prop bubble talk selfie!

Lakaran Gubahan Tema Gold+Silver

Lakaran Gubahan
Lakaran gubahan reben buatan tangan. Untuk lebih kepuasan. Gubahan kali ini aku guna reben buatan tangan untuk menampakan gabungan lembut dan kemewahan. Memang lain daripada yang lain. Gabungan Manik2 dan reben.

Hantaran Murah Memang Budget rendah!!~

Biarla ia cantik ...
Salam 1 Malaysia kawan2 yang dah nak bertunang atau berkahwin..

Sejak aku menceburi bidang buat hantaran sambilan ni macam pengalaman berharga aku lalui. Dari membeli barang2 hantaran hingga la ke hari majlis gilang gemilang itu.

Aku nak nasihatkan kepada bakal2 pengantin agar jangan membazir pada benda2 yang mengarut ye. Memang tak salah untuk kita berhabis tetapi jangan membazir ye.

Hantaran atau gubahan yang aku buat selalunya ikut budget yang pelanggan aku nak.

Aku ambil kira:


  • Jumlah Hantaran
  • Jenis Rekaan / Idea pelanggan
  • Sarat @ simple
  • Jenis Tapak (bakul, gabus & sebagainya)
  • Jenis Reben
  • Budget
Semuanya mesti diambil kira. Jangan malu untuk jimat sebab dengan berjimat kita boleh guna duit tu ke benda yang lebih penting di hari berbahagia nanti .

Oklah itu sahaja untuk hari ini.

Segala pertanyaan sila kemukankan kepada saya.
:)

LAN



Gubahan Hantaran Perkahwinan Azah & Anis - Pihak Lelaki

Salam semua kawan2..

Di sini ada beberapa gambar koleksi peribadi kak azah di FBnya..

Hantaran Coklat

Hantaran  Kek

Perancangan Tema Gold + Silver saya

Semalam selesai buat satu percubaan membuat gubahan bertema gold + silver. Pihak perempuan memilih tema ini kerana bersesuaian dengan warna gaun pengantin yang dipilh..

Oleh kerana ini merupakan majlis perkahwinan yang akan berlangsung pada 6-4-2012 nanti, sy membuat keputusan untuk membuat satu kelainan dengan menambah elemen2 mewah dalam gubahan nanti.