Photobooth Dan Candybooth - HiTea Bersama Forteen

Perasmian Forteenagers Fun Club dan Album Terbaru di Shah Alam.

Kenangan Indah Artis Malaysia

Terima Kasih kepada semua yang banya support kami.

COSTUMIZED FRAME SOCIAL MEDIA

Satu-satunya frame yang boleh POS SELURUH MALAYSIA!!

DECOR STANDING PROP + PROP BUBBLE TALK

Decor Majlis anda agar lebih meriah dan seronok dengan prop bubble talk selfie!

Buku 25 Rasul Allah S.W.T & Mukjizat Para Nabi | HantaranMurah

Salam 1 Malaysia..

Semoga sahabat semua sihat dah ceria. Kali ni sy nak kongsi satu buku hebat untuk sahabat2 yang ada anak atau anak-anak buah atau nak bagi hadiah kat sape2 boleh la tengok buku ni.. 
Saya dapat stok jual buku ni.. kebetulan ia murah boleh la masuk kat blog hantaran murah ni :)..

Harganya amat berbaloi... 

Buku Harga sebenar = RM84 x 2 =RM168
Trolley supermarket = RM100 

Tapi...

Saya jual RM129 + FREE Trolley
BETUL sy Tak Tipu!!
Harga boleh tawar menawar sampai anda beli.
SEBAB ilmu itu tak ternilai harganya.

Kalau Berminat SMS/CALL - 0122545567 @ email fiveprodesign@gmail.com

Jika ada sesape nak cari duit lebih pun boleh join sy buat duit.


SEBARKAN BERITA BAIK KEPADA RAKAN2!!

Pelekat (Sticker) Majlis Kesyukuran & Majlis Aqiqah

Salam sayang semua.. yang ni ialah rekaan aku untuk anak buah kembar aku.. aku pilih tema flower  dan ade unsur2 islamic sikit. Tulisan aku pilih fancy sikit. Tema macam taman bunga macm tu. :)..

Door Gift kuantiti  80pcs.
Transparency Box with Homemade organza reben + Manik ( fuhh nasib baik ader adik designer gak lau tak mesti tak sempat siap.. hahah)


Tempahan Design

012-2545567