Photobooth Dan Candybooth - HiTea Bersama Forteen

Perasmian Forteenagers Fun Club dan Album Terbaru di Shah Alam.

Kenangan Indah Artis Malaysia

Terima Kasih kepada semua yang banya support kami.

COSTUMIZED FRAME SOCIAL MEDIA

Satu-satunya frame yang boleh POS SELURUH MALAYSIA!!

DECOR STANDING PROP + PROP BUBBLE TALK

Decor Majlis anda agar lebih meriah dan seronok dengan prop bubble talk selfie!

Buku 25 Rasul Allah S.W.T & Mukjizat Para Nabi | HantaranMurah

Salam 1 Malaysia..

Semoga sahabat semua sihat dah ceria. Kali ni sy nak kongsi satu buku hebat untuk sahabat2 yang ada anak atau anak-anak buah atau nak bagi hadiah kat sape2 boleh la tengok buku ni.. 
Saya dapat stok jual buku ni.. kebetulan ia murah boleh la masuk kat blog hantaran murah ni :)..

Harganya amat berbaloi... 

Buku Harga sebenar = RM84 x 2 =RM168
Trolley supermarket = RM100 

Tapi...

Saya jual RM129 + FREE Trolley
BETUL sy Tak Tipu!!
Harga boleh tawar menawar sampai anda beli.
SEBAB ilmu itu tak ternilai harganya.

Kalau Berminat SMS/CALL - 0122545567 @ email fiveprodesign@gmail.com

Jika ada sesape nak cari duit lebih pun boleh join sy buat duit.


SEBARKAN BERITA BAIK KEPADA RAKAN2!!

Pelekat (Sticker) Majlis Kesyukuran & Majlis Aqiqah

Salam sayang semua.. yang ni ialah rekaan aku untuk anak buah kembar aku.. aku pilih tema flower  dan ade unsur2 islamic sikit. Tulisan aku pilih fancy sikit. Tema macam taman bunga macm tu. :)..

Door Gift kuantiti  80pcs.
Transparency Box with Homemade organza reben + Manik ( fuhh nasib baik ader adik designer gak lau tak mesti tak sempat siap.. hahah)


Tempahan Design

012-2545567

Gubahan Rumah Coklat Sebagai Hantaran Perkahwinan | HantaranMurah

Assalamualaikum 
Kepada sesiapa yang bakal-bakal pengantin boleh la menempah coklat hantaran 'Old School' yang pernah menjadi trend dulu.. Kini dengan nafas baru dan lebih cantik :))

Tempahan mestilah dibuat 3 hari awal ye :) 
Contoh rumah coklat yang telah siap.



Tempahan Gubahan Rumah Coklat Dibuka Sekarang!!~

SMS/CALL : 012-2545567

Gubahan Hantaran Pertunangan - Azah & Anis



Tempahan Gubahan Hantaran Pertunangan 

Hantaran untuk  Pertunangan
Tema : Cream + Brown 
Kos Barang : Dibeli sendiri oleh pelanggan.

Alasan Pelanggan :  Hantaran ni mesti disiapkan dalam masa 2 hari, kerana bakal tunang nak tengok dalam masa 2 hari, jika tak bakal tunang akan buat ikut caranya. :)

Barang Hantaran:
1. Sejadah
2. Songkok
3. Kain pelekat
4. Baju Nikah
5.Tuala
6. Buah-buahan (Bakul)
7. Sirih Junjung  + Model kapal
8. Gula-gula bentuk pokok



Penyelesaian:
Kami dapat meyiapkan dalam masa yang ditetapkan, kak azah begitu gembira dan terharu, Kak azah memberitahu kami bahawa hantaran yang kami buat untuknya lebih dari jangkaannya. Kami berasa berbesar hati dengan komen yang begitu positif.

Kak Azah kini memberitahu kami bahawa bakal suaminya juga ingin menempah dari kami kerana murah dan cantik. Jadi kami sekarang menunggu bakal suaminya menghantar barang.  Alhamdullilah rezeki kami bertambah, berkat keikhlasan memberi yang terbaik kepada pelanggan.

Terima Kasih, kepada Kak Azah dan bakal suami.
Selamat Bertunang. Jangan lupa kami di hari persandingan.



Kain Nikah


Hantaran Bahtera Sejadah, Kain Songket Ros, Tuala Hati.


Hantaran Songkok dan Kain Pelekat.
P/s : Selamat bertunang Azah & Anis

Tempahan Hantaran Pertunangan- Eilla Bangsar



Hantaran Majlis Pertunangan - Eilla Bangsar 

Hantaran untuk  Pertunangan
Tema : Hitam, Silver, Putih
Kos Upah : RM25 setiap satu hantaran. (*Diskaun 10% - Kerana lebih dari 7 hantaran)
Kos Barang : Dibeli sendiri oleh pelanggan.

Alasan Pelanggan :
Eilla inginkan sesuatu yang simple dan elegan. Tidak terlalu semak dengan sarat dengan bunga. Eilla ingin meletakkannya ke dalam kotak sebagai bekas utama. Tempah sebulan diberikan untuk menyiapkan hantaran ini.

Barang Hantaran :
1. Sejadah
2. Tuala
3. Kain pelekat Samarenda
4. Potpuri
5. Buah-buahan (Bakul)
6. Baju Kemeja Lengan Panjang.
7. Kotak Kek
8. Gubahan Sirih Junjung (Bakul)
9. Coklat (Di batalkan disaat akhir)


Hantaran Baju Kemeja

Buah-buahan, Gubahan Sirih, Dan Kain Pelekat.
Pesanan : Untuk hantaran buah-buahan, pelanggan diminta membeli buah yang segar dan cantik, kerana kami hanya akan berusaha mencantikkan buah-buahan yang anda beli. Jika anda mahu kami beli, kami amat berbesar hati. :).

Hantaran Potpuri 

Hantaran Sejadah Hati

Hantaran Tuala Bunga

Hantaran Tuala Bunga

Tempahan Membuat Hantaran Murah Perkahwinan & Pertunangan



Tempahan Membuat Hantaran Perkahwinan/Pertunangan.
Upah sahaja : RM25.00
Gubahan Sirih Junjung/ Bakul : RM50.00

Tempahan  mestilah dibuat dalam masa 1 @ 2 minggu dari tarikh bahagia.

Sejadah
Telekung
Songkok
Kain Pele’kat
Buah-buahan
Sirih Junjung/Gubahan Sirih+Bunga
Tuala
Potpuri
Cincin
Kain Baju nikah
Minyak Wangi
Beg
Tali pinggang
DLL