Photobooth Dan Candybooth - HiTea Bersama Forteen

Perasmian Forteenagers Fun Club dan Album Terbaru di Shah Alam.

Candybooth Di Birthday Party - Hafiz Suip

Menyambut Hari lahir Hafiz yang ke 24 tahun di Shah Alam

Blogger Most Wanted 2014

Menyertai Pameran Blogger terbesar Malaysia

Customized Guestbook Dan Prop

Mencipta Guestbook Terbaru mengikut selera Anda :)

Photobooth Majlis Perkahwinan

Memeriahkan Majlis Perkahwinan Dengan Photobooth Package.

Tuesday, 14 April 2015

Sampul Raya Custome 2015

Sekarang dibuka untuk tempahan
Tarikh tutup sebelum bulan puasa 2015.
Jom tempah sampul raya anda!!
Theme Clash of Clan. (coc)
0122545567





Friday, 10 April 2015

PROMOSI JUMAAT RM100 shj - Guestbook White Elegant! 2015

Salam Jumaat. 
Nak buat satu promosi GUESTBOOK untuk hari ni SAHAJA
RM100 FREE POSTAGE
5 slot sahaja.
50 pages
Tema putih sahaja.
Free 2 pen.

Confirm by today & tomorrow, 
Sila Lihat Gambar
WhatsApp 0122545567 - Acit

Monday, 6 April 2015

Cutting time ; Prop stick 2015

Salam bakal2 pengantin dan majlis-majlis yang akan tiba. jom tempah prop stick anda atau bubble talk anda sekarang!!..

WA 012 2545567

p/s : fuyoo dah pukul 2 pagi.. nak siapkan cut innsyaAllah..

Saturday, 4 April 2015

Guestbook Malaysia - Tempah guestbook anda sekarang.

Like Group Ini

https://www.facebook.com/groups/1613928388848974/

Wednesday, 1 April 2015

Ready to pos laju!! - frame instagram

Selamat pagii.. pagi ni byk nk buat settlekn prop design.. gogo acit!.. Syukur pada pencipta yg Maha Esa..

Cutting mock up utk tunjuk client. harap dia suka..

Fuhh dah pukul 12 lebih ni.. nk siapkan sample utk customer.. rekaan dia yg buat sendiri. sy cume cutting nk wat sample. 
dah lame x buat. raya tahun lepas x menang tangan buat. tahun ni nk wat design ape ye.. huhu good night..

go go acit.

Prop stick Malaysia utk tempahan

Hari ni nak siapkan prop.. lame tak update blog. ari ni nak rajinkan diri update sebelum tido..
kepada sesiapa yg nak tempah boleh whatsapp saya ye. 0122545567

Thursday, 19 March 2015

Cara menyimpan Wang simpanan untuk perkahwinan lebih berkesan..

Salam sahabat semua

Nak share satu peluang untuk mereka  yang nak kumpul wang hantaran untuk majlis kahwin tahun depan!



Jom ambil peluang ini untuk menambah pendapatan pasif. Yang penting anda perlu tunggu.

Anda duduk diam je.

Kalau anda ada RM5000 dalam bank sekarang. anda keluarkan RM2000, dan buat pelaburan ini. Anda tidak akan menyesal. Percaya la. 

Ikhlas nak bantu ni.
InsyaAllah sama-sama tolong menolong.

Tuesday, 10 March 2015

Senarai Produk Keluaran HantaranMurah Enterprise (HM) Terkini

Produk HM
  1. Guestbook
  2. Prop Stick / Bubble Talk
  3. Bingkai Prop / Prop Frame
  4. Tee Shirt Minimum 20pcs
  5. Printed Material
  6. Kad Jemputan VIP
  7. Door Gift VIP


Perkhidmatan / Service HM
  1. Photobooth
  2. Photographer for instax camera

Sunday, 8 March 2015

Photobooth Malaysia - Camera instax mania!

Salam Malaysia!.

Taadaa memperkenalkan pakej terbaru yang lebih menyeronokkan.
Sesuai untuk pelbagai majlis. Anda boleh memberi hadiah kenangan sekeping gambar instax mereka di majlis anda. Mereka pasti gembira. Anda juga boleh menampal gambar intax itu ke dalam guestbook yang kami sediakan. Awesome bukan!!

Untuk pakej ini kami beri anda 250pcs intax untuk anda dan famili bergambar sakan. Anda boleh menambah jumlah intax jika takut tak cukup. hehe.

Pakej ini juga sesuai untuk majlis perasmian atau majlis tahunan syarikat / Annual Dinner Photobooth dan sebagainya.

Antara Majlis yang sesuai untuk photobooth:
Majlis perkahwinan
Pertunangan
Annual Dinner
Reunion 
Family Day
Birthday Party

Untuk keterangan Lanjut
0122545567






Wednesday, 26 November 2014

FRAME / Bingkai instagram dan facebook untuk dijual - tempah

Salam Malaysia,
Kepada pelanggan yang dihormati,

Kini anda boleh tempah frame instagram & facebook dengan nama anda sendiri. Sesuai dijadikan sebagai prop untuk bergambar untuk pelbagai majlis seperti Majlis perkahwinan, Majlis hari lahir, Majlis Makan malam / dinner, Aturcara tahunan, dan sebagainya..

Jom cepat tempah awal.

Ciri-ciri
berkualiti
Instagram & Facebook
bingkai kayu.



0122545567

Sunday, 19 October 2014

Prop Graduasi / Prop Konvosyen / Prop Graduated / Prop Konvo - Siap sedia untuk ditempah


Assalamualaikum.. 
Jom etempah sekarang, Prop graduasi dengan pelbagai jenis.
0122545567