Photobooth Dan Candybooth - HiTea Bersama Forteen

Perasmian Forteenagers Fun Club dan Album Terbaru di Shah Alam.

Candybooth Di Birthday Party - Hafiz Suip

Menyambut Hari lahir Hafiz yang ke 24 tahun di Shah Alam

Kenangan Indah Artis Malaysia

Terima Kasih kepada semua yang banya support kami.

Customized Guestbook dan Frame IG

Pembekal Guestbook Customized dan Frame Ig dan FB

Photobooth Pelbagai Majlis

Meriahkan Majlis anda dengan Photobooth Service HM

Sunday, 28 August 2016

Photobooth Terkini 2016-2017 - Pokemon Go Backdrop - 8x8ft - Customized by customer.

Assalamualaikum
Selamat datang ke Website kami.

Anda mesti sedang mencari backdrop yang cantik dan mengikut tema yang anda suka bukan?
Sini kami nak share picture photobooth Customized backdrop.

Anda boleh memilih tema yang anda mahukan.

#backdrop Photobooth Malaysia 2016 - 2017

WhatsApp 012-2545567


Thursday, 4 August 2016

Prop Photobooth Merdeka Raya - Online Order - Malaysia

Prop Merdeka Raya 2016
Customized mengikut tema

Material Budget
============== 
Size Paper A5
Art Card 310gsm
Price RM3/pc


Material High Quality
=================
Size Paper A5
Kad Bod (Hard)
Price RM5/pc


Size A4 = Add RM2/pc
Size A3 = Add RM5/pc

WhatsApp Order 012-2545567




Wednesday, 1 June 2016

Photobooth Tema Raya 2016 - Easy Photobooth Package by Acitguestbook

Assalamualaikum 

Ramadhan bakal tiba!!
Meriahkan sambutan hari raya anda dengan Photobooth Raya Theme !
=======================
Easy Photobooth Package
=======================
1. Backdrop 8x8ft siap pasang
2. Bunting 2x6ft -2 unit
3. Prop photobooth raya -20unit
4. Frame IG/FB - A1 size
--------------------------------
Add-On
Guestbook 100pages

|Photobooth Raya2016, Photobooth Budget
Photobooth 2016, Photobooth murah, Photobooth Kuala Lumpur , Photobooth Selangor
Photobooth VVIP , Photobooth Simple, Photobooth Murah, Photobooth Perkahwinan
Photobooth Malaysia.

WhatsApp 012-2545567

Boleh usha2 website & instagram kami dulu cuci mata
www.hantaranmurah.com
IG : acitguestbook
Likepage : Hantaran Murah Saya

Kami juga ada barang-barang lain yang kami jual:
-----------|Guestbook 30 jenis
-----------|Frame Selfie Instagram/FB pelbagai saiz
-----------|Prop Bubble Talk Customized 
-----------|Photobooth Service
-----------|Candybooth
-----------|All printed stuff - macam-macam ada!!~ 

Semua Barang Poslaju Seluruh Malaysia





Monday, 30 May 2016

PROMOSI PAKEJ RAYA 2016 DISKAUN 10% - Frame Photobooth & Prop bubble Talk - Raya 2016

Assalamualaikum sahabat semua..

Promosi!! Promosi!! Promosi!!
======================================
PROMOSI PAKEJ RAYA 2016 DISKAUN 10%
======================================
Raya bakal menjelang tak lama lagi.. Berita baik bagi anda yang ingin
bergambar sakan raya nanti dengan adik-beradik, sedara mara & kawan-kawan!!

Mesti Seronok bergambar! 

Promosi untuk Frame Photobooth & Prop bubble Talk Sahaja!!

Ape lagi WhatsApp kami sekarang
012-2545567

Boleh usha2 website & instagram kami dulu cuci mata
www.hantaranmurah.com
IG : acitguestbook
Likepage : Hantaran Murah Saya

Kami juga ada barang-barang lain yang kami jual:
-----------|Guestbook 30 jenis
-----------|Frame Selfie Instagram/FB pelbagai saiz
-----------|Prop Bubble Talk Customized 
-----------|Photobooth Service
-----------|Candybooth
-----------|All printed stuff - macam-macam ada!!~ 

Semua Barang Poslaju Seluruh Malaysia






Wednesday, 25 May 2016

Pembekal Guestbook Terbesar Malaysia - MALAYSIA - Customized Guestbook Hard Cover Wire-O Binding - FREE DESIGN!!!

Assalamualaikum
================================
Customized Guestbook - Hard Cover
--------------------------------------------------------
Anda sedang mencari guestbook untuk majlis istimewa anda?
Jangan segan silu hubungi kami untuk ketahui pelbagai jenis rekaan terkini. 
=====>tema ikut suka hati anda
=====>setiap muka surat tertera nama anda
=====>FREE design & boleh letak gambar anda
=====>boleh order by whatsApp  yang sangat MUDAH gile
=====>Harga ikut BUDGET anda kan senang!! ^^
Semua terserah anda!! Awesome kan??

Ape lagi WhatsApp kami sekarang
012-2545567

Boleh usha2 website & instagram kami dulu cuci mata
www.hantaranmurah.com
IG : acitguestbook
Likepage : Hantaran Murah Saya

Kami juga ada barang-barang lain yang kami jual:
-----------|Guestbook 30 jenis
-----------|Frame Selfie Instagram/FB pelbagai saiz
-----------|Prop Bubble Talk Customized 
-----------|Photobooth Service
-----------|Candybooth
-----------|All printed stuff - macam-macam ada!!~ 

Semua Barang Poslaju Seluruh Malaysia



FRAME Instagram & Facebook PHOTOBOOTH RAYA 2016 - POPULAR & BERKUALITI - POSLAJU SELURUH MALAYSIA

Assalamualaikum sahabat semua
======================================
FRAME IG & FB PHOTOBOOTH RAYA 2016
======================================
Raya nanti mesti korang akan bergambar sakan bukan?
Mari beli Frame IG & FB terkini versi raya.
Mesti seronok raya nanti bergambar dengan saudara mara & rakan2.
Ape lagi WhatsApp kami sekarang
012-2545567
Boleh usha2 website & instagram kami dulu cuci mata
>>>>> https://www.hantaranmurah.com/ <<<<<<<<
IG : acitguestbook
Likepage : Hantaran Murah Saya
Kami juga ada barang-barang lain yang kami jual:
-----------|Guestbook 30 jenis
-----------|Frame Selfie Instagram/FB pelbagai saiz
-----------|Prop Bubble Talk Customized
-----------|Photobooth Service
-----------|Candybooth
-----------|All printed stuff - macam-macam ada!!~
Semua Barang Poslaju Seluruh Malaysia






Sunday, 22 May 2016

Frame Instagram & Facebook Prop Photobooth Raya 2016

Assalamualaikum kawan2 semua!
Kini anda boleh tempah Frame Photobooth selfie pada raya nanti!
Anda boleh pilih Frame Instagram @ Facebook 
Seronok berselfie dan bergambar dengan keluarga serta saudara-mara

WhatsApp 012-2545567




Prop Photobooth Hari Raya Aidilfitri 2016

Prop Photobooth Raya 2016 kini dibuka untuk tempahan!
Jom tempah untuk memeriahkan lagi raya anda!
WhatsApp sekarang 012-2545567
Poslaju seluruh Malaysia!

Harga berpatutan!

Raya ni nak bersakan berselfie!! Awesome!!

Website : www.hantaranmurah.com
Instagram : @acitguestbook

#propphotoboothraya #propbubblestick #propbubbletalk #propraya2016 #prop2016






Thursday, 19 May 2016

Guestbook Hafiz Suip & Nureffy - Tahniah

Assalamualaikum,

HM mengucapkan ribuan terima kasih kepada team Hafiz Suip & Nureffy yang sudi tempah guestbook kami. Semoga mereka kekal hingga ke jannah Amin.

Guestbook - Arora Diamond



Customized Guestbook - Hard Cover - Murah

Assalamualaikum Semua Rakyat Malaysia..
=====================================
Customized Guestbook - Hard Cover 2016
=====================================
Anda sedang mencari guestbook yang awesome & cantik?
Jom boleh tempah guestbook dari kami dengan harga yang berpatutan. Boleh juga mengikut budget anda smile emoticon
Best bukan?
WhatsApp sekarang 012-2545567 untuk maklumat lanjut.




Monday, 2 May 2016

Emoji Smiley WhatsApp Prop Bubble Talk Stick Photobooth

Berita Baik!
============

Anda kini boleh terus menempah Emoji Smiley ikon yang comel-comel sebagai prop phoobooth untuk majlis anda nanti.

Sesuai untuk pelbagai majlis. Ada 15 ikon Emoji WhatsApp.

Sila WhatsApp 012-2545567 untuk maklumat harga.

Poslaju ke seluruh MALAYSIA.

Emoji Theme - Prop Bubble STick - Photobooth 

WhatsApp 012-2545567
Instagram : @acitguestbook
Facebook : acit.guestbook
Website : www.hantaranmurah.com


Sunday, 24 April 2016

Customized Frame Photobooth Instagram / Facebook / Custome - Malaysia

Customized Frame Photobooth
  • Frame Instagram
  • Frame Facebook
  • Frame Custome Made
Available Size : A0, A1, A2, A3

Majlis anda pasti lebih seronok dengan frame customized!

Sesuai untuk pelbagai majlis
  • Majlis Perkahwinan / Wedding Day
  • Majlis Pertunanganc
  • Majlis Hari Lahir / Birthday Party
  • Majlis Aqiqah
  • Majlis Graduasi
  • Annual Dinner
  • Hari Sekolah 
  • DLL












Customized Frame Photobooth 
- Minion Theme
FRAME MINION THEME - FRAME PHOTOBOOTH
Customized Frame Photobooth 
- Frozen Theme
Frame Photobooth Frozen Theme



Customized Frame Photobooth 
- RAYA 2016 Theme






Prop Raya / Prop Hari Raya / Prop Eid Mubarak - Prop Bubble Talk Photobooth Malaysia 2016

Assalamulaikum

Anda tercari-cari prop raya TERKINI ?
Kini anda boleh tempah prop raya terkini dengan mudah.
Lihat senarai prop terbaru 2016 dan pilih sahaja.
Jika anda ada pilihan perkataan yang anda mahukan boleh beritahu kami!!

WhatsAPP 012-2545567
Instagram : acitguestbook 
FB : acit.guestbook
COD : DAMANSARA PERDANA
POSLAJU SELURUH MALAYSIA


Prop Raya / Prop Hari Raya

Photobooth Hari Raya Ekslusif & Budget Kuala Lumpur & Selangor Terkini 2016

Assalamualaikum'
Anda sedang mencari photobooth raya tahun ini 2016!
Jom booking date sekarang
Backdrop boleh request design mengikut rekaaan anda.

Backdrop 8x8ft
Prop Bubble Talk Photobooth
Green Carpet
Lighting

WhatsApp : 012-2545567
Instagram : @acitguestbook
Photobooth Iftar Hari raya Aidilfitri

Photobooth Iftar Hari raya Aidilfitri

Photobooth Iftar Hari raya Aidilfitri

Photobooth - Majlis Sambutan AidilFitri

Saturday, 23 April 2016

CUSTOMIZED FRAME PHOTOBOOTH - MINION THEME - MALAYSIA

CUSTOMIZED FRAME PHOTOBOOTH
==========MINION THEME========
Berita baik untuk semua !!
Kini anda boleh tempah FRAME PHOTOBOOTH Instagram yang cantik ini mengikut tema anda.
POSLAJU SELURUH MALAYSIA
WHATSAPP SEKARANG 012-2545567
WEBSITE : www.hantaranmurah.com
Instagram : acitguestbook

Ciri-ciri 
  • Diperbuat daripada rangka kayu
  • sangat kukuh dan tidak mudah patah
  • dicetak dengan DPI tinggi
  • boleh dikirim ke serata MALAYSIA

Sesuai untuk sambutan hari lahir anak mengikut tema yang anda mahu.



Selain tema MINION :-
  • Doremon
  • Hello Kitty
  • Dragon Ball
  • Inside Out
  • Disney Cartoon
  • Pokemon
  • Cinderella
  • Sofia the first
  • Sponge-bob 
  • Barney
  • Frozen
  • Dan Lain-lain