Photobooth Dan Candybooth - HiTea Bersama Forteen

Perasmian Forteenagers Fun Club dan Album Terbaru di Shah Alam.

Candybooth Di Birthday Party - Hafiz Suip

Menyambut Hari lahir Hafiz yang ke 24 tahun di Shah Alam

Blogger Most Wanted 2014

Menyertai Pameran Blogger terbesar Malaysia

Customized Guestbook Dan Prop

Mencipta Guestbook Terbaru mengikut selera Anda :)

Photobooth Majlis Perkahwinan

Memeriahkan Majlis Perkahwinan Dengan Photobooth Package.

Sunday, 24 April 2016

Customized Frame Photobooth Instagram / Facebook / Custome - Malaysia

Customized Frame Photobooth
  • Frame Instagram
  • Frame Facebook
  • Frame Custome Made
Available Size : A0, A1, A2, A3

Majlis anda pasti lebih seronok dengan frame customized!

Sesuai untuk pelbagai majlis
  • Majlis Perkahwinan / Wedding Day
  • Majlis Pertunanganc
  • Majlis Hari Lahir / Birthday Party
  • Majlis Aqiqah
  • Majlis Graduasi
  • Annual Dinner
  • Hari Sekolah 
  • DLL
Pelbagai size PILIHAN [KLIK GAMBAR ZOOM]






Customized Frame Photobooth 
- Minion Theme
FRAME MINION THEME - FRAME PHOTOBOOTH
Customized Frame Photobooth 
- Frozen Theme
Frame Photobooth Frozen Theme

Prop Raya / Prop Hari Raya / Prop Eid Mubarak - Prop Bubble Talk Photobooth Malaysia 2016

Assalamulaikum

Anda tercari-cari prop raya TERKINI ?
Kini anda boleh tempah prop raya terkini dengan mudah.
Lihat senarai prop terbaru 2016 dan pilih sahaja.
Jika anda ada pilihan perkataan yang anda mahukan boleh beritahu kami!!

WhatsAPP 012-2545567
Instagram : acitguestbook 
FB : acit.guestbook
COD : DAMANSARA PERDANA
POSLAJU SELURUH MALAYSIA


Prop Raya / Prop Hari Raya

Photobooth Hari Raya Ekslusif & Budget Kuala Lumpur & Selangor Terkini 2016

Assalamualaikum'
Anda sedang mencari photobooth raya tahun ini 2016!
Jom booking date sekarang
Backdrop boleh request design mengikut rekaaan anda.

Backdrop 8x8ft
Prop Bubble Talk Photobooth
Green Carpet
Lighting

WhatsApp : 012-2545567
Instagram : @acitguestbook
Photobooth Iftar Hari raya Aidilfitri

Photobooth Iftar Hari raya Aidilfitri

Photobooth Iftar Hari raya Aidilfitri

Photobooth - Majlis Sambutan AidilFitri

Saturday, 23 April 2016

CUSTOMIZED FRAME PHOTOBOOTH - MINION THEME - MALAYSIA

CUSTOMIZED FRAME PHOTOBOOTH
==========MINION THEME========
Berita baik untuk semua !!
Kini anda boleh tempah FRAME PHOTOBOOTH Instagram yang cantik ini mengikut tema anda.
POSLAJU SELURUH MALAYSIA
WHATSAPP SEKARANG 012-2545567
WEBSITE : www.hantaranmurah.com
Instagram : acitguestbook

Ciri-ciri 
  • Diperbuat daripada rangka kayu
  • sangat kukuh dan tidak mudah patah
  • dicetak dengan DPI tinggi
  • boleh dikirim ke serata MALAYSIA

Sesuai untuk sambutan hari lahir anak mengikut tema yang anda mahu.



Selain tema MINION :-
  • Doremon
  • Hello Kitty
  • Dragon Ball
  • Inside Out
  • Disney Cartoon
  • Pokemon
  • Cinderella
  • Sofia the first
  • Sponge-bob 
  • Barney
  • Frozen
  • Dan Lain-lain 

Sunday, 3 April 2016

KOD : G-Sawda - Guestbook Customized / Buku Tetamu Popular - Malaysia - @acitguestbook

Assalamualaikum | Bismillah
=======================
Berita Baik untuk bakal-bakal pengantin @ kakak / Abang / Adik yang nak tak tahu nak beli apa untuk hadiah kahwin boleh SPONSER ikhlas kat mereka hadiah ni Guestbook CustomeMade.
Mesti senyum lebar mereka dapat sponser dari orang yang mereka sayang..
========================================
WhatsApp 012-2545567 | www.hantaranmurah.com
=========================================
Guestbook / Buku Tetamu
Tak lengkap jika majlis istimewa anda tidak ada guestbook kan!! Haa.. anda boleh lah tempah guestbook yang sangat cantik ni untuk majlis anda. Tetamu berebut nak tulis nanti dalam guestbook yang cantik ni. Cepat tempah sekarang!
Terus hubungi kami
========================================
WhatsApp 012-2545567 | www.hantaranmurah.com
=========================================



Guestbook KOD : G-Sawda

Friday, 1 April 2016

Cetak Banner / Welcome Board / Banner / Bunting / Murah Printed - Malaysia

WhatsApp 012-2545567

Backdrop Printed / Cetak Backdrop
Cetak Banner / Bunting

Koleksi Backdrop / Latar Belakang 


Jenis Perkataan Berulang

8x8ft Backdrop Chalkboard  Printed - Budget

Backdrop Chalkboard  Printed 8x8ft

Backdrop Koperasi AManah Ikhtiar Malaysia Berhad - 2014

Backdrop Perkataan Berulang 2016

Photobooth Hari Raya - Iftar 

Photobooth Hari Raya  

Photobooth Elegant  - Backdrop

Photoboth Birthday Party ,  Backdrop Berlubang

Photobooth - Backdrop Hari Raya - Retro 

Photobooth - A Black & White Night - Annual Dinner

Backdrop Gambar Pengantin





WelcomeBoard with stand rental / 
Bingkai Selamat Datang

Welcome Board 1x1ft
Welcome Board 2x2ft


Welcome Board 2x2ft

Welcome Board 1x1ft

Welcome Board 2x2ft

Welcome Board 2x2ft

Welcome Board 2x2ft

Welcome Board 2x3ft

Welcome Board 2x2ft

Welcome Board 2x2ft

Welcome Board 2x2ft

Welcome Board 2x2ft

Welcome Board 2x2ft

Welcome Board 2x2ft

Welcome Board 2x3ft

Koleksi Testimoni Pelanggan AcitGuestbook yang berpuashati dengan Produk Keluaran HantaranMurah Enterprise

Koleksi Testimoni Acitguestbook

Kami mengucapkan setingi-tinggi penghargaan kepada semua pelanggan yang percayakan kami. Kami akan sentiasa memberikan yang terbaik InsyaAllah. 
Terima Kasih dari kami atas maklum balas semua. Hanya Allah yang dapat membalasnya. Amin.

Anda bila lagi 
WhatsApp 012-2545567 untuk tempahan.